Serveis

L’AMPA s’encarrega de gestionar els següents serveis per les famílies i els alumnes de la escola:

MIL64093//1
Acollida
nens-menja2
Menjador
extraescolars 1
Escola de Lleure
uk_flag-1024x678
Idiomes
logo casal
Casals

Casal d’Estiu 2016

CASAL D’ESTIU INFANTIL 2016 – PER A NENS DE 3 A 6 ANYS. En aquesta entrada publiquem tota la informació relacionada amb el Casal d’Estiu 2016. Per qualsevol consulta contactar amb la Mirna, al tel. 93 665 46 56 o a l’AMPA Els Pins, de dilluns a divendres de 15.00 h. a 18.00 h.   INSCRIPCIONS: del […]

Dibuix Artístic

Monitor: Elena del Hoyo DIBUIX:  Desenvolupar les competències bàsiques del dibuix: Proporció, encaix, volum i perspectiva mitjançant el treball al natural i a l’aula. Aplicació dels conceptes anteriors al treball del retrat, la figura humana, el bodegó i el paisatge amb tècniques seques ( grafit, carbonet, pastel), aquarel·les i tècniques mixtes.

Teatre

Monitora: Mariana Adzic TEATRE: Es tracta d’una activitat on es treballa l’expressió corporal i l’expressió oral, a través del joc i petites representacions teatrals. Canten, ballen, juguen, ens pinten la cara, fem manualitats, etc…Tot d’una manera molt lúdica i divertida!

Dansa

Monitora: Beatriz del Socorro DANSA: Desenvolupament de l’aparell psicomotor dels infants i de la seva flexibilitat, així com la adquisició de la tècnica bàsica de ballet i la dansa clàssica. Fomentar l’oïda musical i l’expressió corporal, tenint un seguiment i un plantejament individual, per a cada infant.