Serveis

L’AMPA s’encarrega de gestionar els següents serveis per les famílies i els alumnes de la escola:

MIL64093//1
Acollida
nens-menja2
Menjador
extraescolars 1
Escola de Lleure
uk_flag-1024x678
Idiomes
logo casal
Casals

Dibuix Artístic

Monitor: Elena del Hoyo DIBUIX:  Desenvolupar les competències bàsiques del dibuix: Proporció, encaix, volum i perspectiva mitjançant el treball al natural i a l’aula. Aplicació dels conceptes anteriors al treball del retrat, la figura humana, el bodegó i el paisatge amb tècniques seques ( grafit, carbonet, pastel), aquarel·les i tècniques mixtes.

Teatre

Monitora: Mariana Adzic TEATRE: Es tracta d’una activitat on es treballa l’expressió corporal i l’expressió oral, a través del joc i petites representacions teatrals. Canten, ballen, juguen, ens pinten la cara, fem manualitats, etc…Tot d’una manera molt lúdica i divertida!

Dansa

Monitora: Beatriz del Socorro DANSA: Desenvolupament de l’aparell psicomotor dels infants i de la seva flexibilitat, així com la adquisició de la tècnica bàsica de ballet i la dansa clàssica. Fomentar l’oïda musical i l’expressió corporal, tenint un seguiment i un plantejament individual, per a cada infant.

Patinatge Artístic

Monitora: Gemma Llanes i  Alex Barbero PATINATGE: El patinatge artístic sobre rodes té com a objectiu principal barrejar els moviments de dansa amb la sincronització del moviment dels peus. Es tracta d’aconseguir la combinació perfecta. Per aquest motiu en patinatge trobem tanta diversitat de moviments, salts, piruetes, figures, etc.  

ZUMBA KIDS

Monitora: Beatriz del Socorro ZUMBA KIDS:  Fomentar l’esport com a recurs lúdic, per tal de que l’infant relacioni esport i diversió. Descobrir, mitjançant la dansa, nous mètodes per tonificar i fer exercici cardiovascular, així com conèixer de primera mà, ritmes llatins i aeròbics.

Judo

Monitor: David Collado JUDO: El Judo es un art Marcial que provè del Japo. Es realitzen projeccions d’en peus e inmobilitzacions i formes de sortir d’aquestes, aprenen a fer caigues controlades en totes direccions i aprenen un tipus de defensa personal cos a cos. Esta catalogada per la UNESCO com el millor esport pels infants. Desenvolupa […]