Berenar cultural

28 abril 2014

El Berenar Cultural 2014

PRIMER PREMI: Família Orozco.
COC DE FORMATGE. Pastel de queso. España.
Gran sabor a formatge.
Textura perfecta.
La galeta perfecta encara que podria millorar baixant el gruixut.
La cocció perfecta.
La presentació correcta per nens i nenes

SEGON PREMI: Família de Judith i Gerard Tejero.
ZWIEBELKUCHEN. Alemanya.
Gran sabor segons la tradició alemanya.
Textura amb la ceba molt cruixent i ben feta.
La cocció del pa és perfecta amb molta esponjositat
Un gratinat al seu punt
Encara que la presentació tradicional no crida l’atenció a la vista quan ho tastes arribes al sabor excel•lent.

TERCER PREMI: Família Conte.
PIRULETES DE XOCOLATA, CAKE POPS. Estats Units.
Esponjoses, amb un bon treball de presentació que en permet assegurar que nens i nenes podrien comprar-ho en qualsevol pastisseria de bona qualitat.
També destaquem una alta variació davant la decoració.
La barreja de xocolata i pa de pessic és correcta i equilibrada.

Aquest any els plats van ser valorats per l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels.

Gràcies als participants i Felicitats a la Guanyadora.