22 novembre 2013

Moltes gràcies, voluntàries!!

Des de l’Ampa volem donar les gràcies a: Hamida Hazer (Nabil 6è i Elias 2on), Hasna (Youssef 4at i Meryem P3), Jadija (Ilham 6è i Nisrim P5), mare de Salma 6è i Hanae 1er. y Aziza (Farah 2on. i Yoursa 3er.)Són les mares voluntàries, que han estat pintant la pèrgola que hi ha instal.lada al pati de la pista d’esport. Moltes, moltes gràcies per el vostre oferiment.

Aprofitem l’oportunitat, per animar a altres pares i mares, o avis, tiets, tietas….en general, a familiars dels alumnes de l’escola a fer-se Voluntaris. Hi ha moltes coses que es poden fer per ajudar a mantenir i millorar l’escola dels nostres fills.
Si esteu interessats en col.laborar , nomès cal que us passeu per l’Ampa i pregunteu. O que ens feu arribar un correo electrònic amb les vostres dades.

Salutacions,
L’AMPA